اینجا محل تبلیغ شماست

ماهنامه شماره 58

تاریخ ایجاد خبر : دوشنبه 31 خرداد 1395
ماهنامه شماره 58

اخبار جهان

فناوری تصویربرداری و چاپ سه‌بعدی

فناوری از یک‌سو درهمه گستره‌ها رو  به پیشرفت است و از سوی دیگر، دستاوردهای آن در یک گستره زودتر از آنچه که بتوان اندیشید، در گستره‌های دیگر نیز کاربردی می‌شود. برای نمونه، صنایع پزشکی معمولا نخستین صنایعی هستند که دستاوردهای فناورانه صنایع نظامی و صنایع مخابرات و آی‌تی را پذیرا می شوند و به صورت کاربردی از این دستاوردها در گسترش فاوری های پزشکی بهره می‌برند.

صنایع تصویربرداری پزشکی یکی از بخش‌های صنعت پزشکی است که همواره درپی بهره‌گیری از دستاوردهای فناورانه دیگر صنایع است. این صنعت سال 2015 را در حالی به پایان برد که نخستین گام‌های بهره‌مندی از فناوری تصاویر سه‌بعدی(3D) را برداشته بود و تازه‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری ونمایشگرهای سه‌بعدی را روانه بازار کرد. در این شماره به دستاوردهای چند شرکت بزرگ تجهیزات پزشکی جهان در زمینه فناوری‌ تصویر سه‌بعدی می‌پردازیم.

بیمارستان

خبرنگار «صنعت درمان» از بیمارستان شهید دکترمعیری گزارش می‌دهد

گسترش فضای فیزیکی، دغدغه مسؤولان بیمارستان است

بیمارستان شهید دکترمعیری، بیمارستانی درمانی و تک‌تخصصی در رشته ارتوپدی است. این بیمارستان در یکی از قدیمی‌ترین مناطق تهران و در نزدیکی مجلس شورای اسلامی قرار دارد. ساختمان‌های این بیمارستان که در سال ۱۳۴۱ تأسیس شده است ، قدیمی و با وجود مقاوم‌سازی‎های پی‌در‌پی، در برابر زلزله مقاوم نیستند.

بیمارستان شهید دکترمعیری ۶ هزار و 993 متر مساحت و ۳هزار و 544 متر مربع زیربنا دارد. این بیمارستان دارای پنج ساختمان است. ساختمان قدیمی در ضلع شمالی قرار دارد که در طول سال‌ها، به تدریج ساختمان‌های دیگری از جمله اورژانس، درمانگاه، بخش‌های بستری و پارکینگ به آن افزوده شده است. این بیمارستان ۹۶ تخت مصوب و ۹۱ تخت فعال دارد. از این میان تعداد ۸۵ تخت معمولی و ۶ تخت در بخش پست‌آی‌سی‌یو قرار دارد. میانگین مدت بستری بیماران نیز 1/2 روز است. گزارش خبرنگار ما را از بیمارستان شهیدمعیری بخوانید.

 

جهان‌نما

بهداشت و درمان در ژاپن؛

ژاپنی‌ها همیشه لبخند نمی زنند

نظام بهداشت و درمان در کشور ژاپن، خدمات درمانی و بهداشتی لازم هم‌چون غربالگری، آزمایش‌های تشخیصی، مراقبت‌های دوران بارداری و کنترل بیماری‌های واگیردار و عفونی را با هزینه‌کرد 30درصدی از سوی بیمار و 70درصد از سوی دولت ارایه می‌کند. پرداخت هزینه خدمات پزشکی شخصی از طریق نظام بیمه درمان فراگیر امکان‌پذیر است. این نظام بیمه امکان دسترسی برابر به خدمات و کنترل قیمت خدمات درمانی و بهداشتی از سوی کمیته‌ای دولتی را میسر می‌سازد. در ژاپن، افرادی که از طرف کارفرمای خود بیمه نشده‌اند می‌توانند از طریق برنامه بیمه درمانی ملی که دولت‌های محلی مدیریت آن را برعهده دارند، بیمه شوند و از خدمات آن بهره‌مند شوند. بیماران در انتخاب پزشک و بیمارستان یا کلینیک آزاد هستند و این به معنای لغو پوشش بیمه‌ای آن‌ها یا پرداخت‌نشدن خسارت نیست. در بخش جهان‌نمای این شماره معرفی ساختار بیمه درمانی ژاپن پرداخته‌ایم که بخش نخست آن را می‌خوانید.

 

دستاورد

در دستاورد این شماره، گزارش‌هایی درباره «نخستین نمایشگاه بین‌المللی بیمارستان‌سازی، تجهیزات و تأسیسات بیمارستانی»، «هشتمین کنگره بین‌المللی آزمایشگاه و بالین»، «سومین کنگره کاربرد لیزر در علوم پزشکی»، «نوزدهمین کنگره سالانه طب فیزیکی، توان‌بخشی و الکترودیاگنوز ایران»، «چهاردهمین کنگره بین‌المللی انجمن جراحان دهان فک و صورت ایران» و «یازدهمین سمینار سالیانه مرکز تحقیقات و گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی» می‌خوانید

شماره مجله : 58
ارسال نظر
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :
عدد داخل کادر را وارد نمایید :
فایل word وجود ندارد         دريافت در قالب Pdf

بازگشت به ليست اخبار

فرم اشتراک ماهانه

آرشیو اخبار

انتقادها و پیشنهادها

همه حقوق این سامانه به ماهنامه صنعت درمان تعلق دارد. بهره برداری و انتشار مطالب با ذکر منبع مجاز است.
طراحی سایت و بهینه سازی توسط اروپل