اینجا محل تبلیغ شماست

نظام بهداشت و درمان ما به خرج از آینده عادت کرده ‌است

تاریخ ایجاد خبر : چهارشنبه 26 ارديبهشت 1397
نظام بهداشت و درمان ما به خرج از آینده عادت کرده ‌است

سخنگوی وزارت بهداشت یکی از مشکلات نظام بهداشت و درمان ایران را در چند دهه گذشته این دانست که این نظام به خرج از آینده عادت کرده است.

ایرج حریرچی ضمن عذرخواهی از کارکنان وزارت بهداشت، پزشکان، پرستاران، پیراپزشکان، تهیه‌کنندگان دارو و ملزومات مصرفی پزشکی تاکید کرد: «از سال 1374 که نظام جدید بهداشت و درمان مستقر شد، یعنی حدود 23 سال گذشته نظام بهداشت و درمان به‌ویژه در خدمات بیمارستانی به خرج از آینده عادت کرده است و همیشه بیمه‌ها در پرداخت تاخیر داشته‌اند. در این چند دهه ما حتی تاخیر 16 ماهه و 15 ماهه هم داشته‌ایم.»

به گفته او متوسط تاخیر در پرداخت در این سال‌ها حدود 9 ماه بوده است و اکنون هم تاخیر پرداخت سازمان‌های بیمه‌گر کمی بیشتر از این است.

حریرچی گفت: «اما بازه زمانی پرداخت ما به افراد مطابق متوسط بازه زمانی و حتی پایین‌تر از متوسط سال‌های گذشته است. هرچند از نظر من حتی یک‌ماه تاخیر هم اضافه است.»

او با اشاره به این‌که در سال‌های گذشته پیش آمده است که برای پیشگیری از این تاخیرها مردم را به سمت خرید نقدی فرستاده‌اند این روش را به هیچ‌وجه قابل قبول ندانست: «چون این روش منتقل کردن مشکلات به مردم است. اگر کسی حق بیمه‌اش را داده‌ است ما نمی‌توانیم به خاطر مشکلات خودمان بخواهیم خرید نقدی بکند.»

به گفته قایم‌مقام وزیر بهداشت بودجه سال 1397 بهداشت و درمان در بخش منابع عمومی 5/5 درصد رشد داشته ‌است.

حریرچی معتقد است اگر بودجه مصوب به وزارت بهداشت تخصیص داده شود، این وزارتخانه بدون هیچ مشکلی می‌تواند وظایف خود از جمله طرح تحول سلامت را اجرا کند.

او با اشاره به این‌که در چندسالی که از اجرای طرح تحول سلامت گذشته است با وجود مشکلاتی که در تحقق بودجه مصوب و تامین مالی طرح وجود داشته است به هیچ عنوان خدماتی که به مردم ارایه‌شده تغییر پیدا نکرده‌ است، گفت: « ما حتی اعلام کردیم اگر بودجه مربوطه در سطح سال 1393 هم محقق شود ما ارایه خدمت می‌کنیم. البته فکر می‌کنم امسال با توجه به این‌که مقامات ارشد دولت خودشان پیگیر این ماجرا هستند، انشالله مشکلی نخواهیم داشت.»

او هم‌چنین درباره اعتراضاتی که تامین‌کنندگان دارو و تجهیزات پزشکی در زمینه ارایه اوراق قرضه اسلامی به جای مطالبات داشتند گفت: «تامین‌کنندگان ما از جمله بیمه‌ها به ما اوراق قرضه می‌دهند و ما مجبوریم با آن کار کنیم. به هر حال اکنون یکی از روش‌های تامین مالی در کشور در تمام قسمت‌های صنعت استفاده از اوراق قرضه و مالی است. این روشی است که در تمام کشور استفاده می‌شود و ما مهارت و توانایی‌مان را در استفاده از آن تنظیم می‌کنیم.»

 

نویسنده_رویا_کاکاوند

ماهنامه_صنعت_درمان_شماره_83_گزارش

شماره مجله : 83
ارسال نظر
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :
عدد داخل کادر را وارد نمایید :
فایل word وجود ندارد         فایل pdf وجود ندارد

بازگشت به ليست اخبار

فرم اشتراک ماهانه

آرشیو اخبار

انتقادها و پیشنهادها

همه حقوق این سامانه به ماهنامه صنعت درمان تعلق دارد. بهره برداری و انتشار مطالب با ذکر منبع مجاز است.
طراحی سایت و بهینه سازی توسط اروپل