اینجا محل تبلیغ شماست

پی دی اف شماره 41

تاریخ ایجاد خبر : شنبه 17 آبان 1393
پی دی اف شماره 41

صنعت درمان شماره 41منتشر شد/ PDF

دستاورد

در دستاورد این شماره گزارش‌هایی درباره «شانزدهمین کنگره سراسری تازه‌های قلب و عروق»، «نخستین کنگره تخصصی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات»، «چهاردهمین کنگره بین‌المللی انجمن علمی جراحان گوش، گلو، بینی و سروگردن ایران» و«نهمین کنگره کلینیکال انکولوژی انجمن رادیوتراپی ایران» می‌خوانید.

 

بیمارستان

بیمارستان فیروزگر بیش از 50 سال پیشینه خدمات‌رسانی درمانی دارد. این بیمارستان در منطقه 6 تهران در خیابان به‌آفرین نبش کوچه توکلی ساخته شده است و از خیابان‌های کریم‌خان، حافظ ولی‌عصر می‌توان به آن راه یافت. می‌گویند هنگامی که این بیمارستان ساخته شد هنوز بسیاری از ساختمان‌های پیرامون آن ساخته نشده بود و بیشتر زمین‌های آن محدوده خاکی بودند. خرید زمین و ساخت بیمارستان از سوی فردی به نام ارباب فیروزگر با هدف خدمات‌رسانی به بیمارانی که از شهرستان‌ها برای درمان به تهران می‌آیند انجام شده و از همین‌رو نام او بر روی بیمارستان گذاشته شده است. گزارش خبرنگار ما را از این بیمارستان بخوانید.

 

گفت‌و‌گو

دکتر ابراهیم متولیان متخصص جراحی عمومی است؛ پزشکی عمومی و تخصص جراحی عمومی را در دانشگاه علوم پزشکی ایران خوانده است. کارمند سپاه است و این روزها معاونت دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله را به عهده دارد. حضور در جبهه‌های جنگ را از دوران نوجوانی در کارنامه خود دارد و در سال‌های پایانی جنگ به سپاه می‌پیوندد. کارهای گوناگونی انجام داده است؛ از امداد‌رسانی به زلزله‌زدگان منجیل و رودبار و راه‌اندازی بسیج دانشجویی تا قانونمند کردن اداره کل تجهیزات پزشکی. بسیاری از مدیران شرکت‌های تجهیزات پزشکی بر این باورند که دوره قایم مقامی او در وزارت بهداشت یکی از بهترین دوره‌های تجهیزات پزشکی بوده که با دگرگونی‌های راهگشایی همراه شده است. گفت‌و‌گو با دکتر متولیان در دو نشست جداگانه انجام شد و چون سخن به درازا کشید، گفت‌و‌گو را در دو بخش برای شما منتشر می‌کنیم. بخش نخست این گفت‌و‌گو را بخوانید:

 

پرونده

سرطان تنها یک بیماری نیست که به جان بیمار می‌افتد و رنج خود را با تن بیمار همراه می‌کند؛ سرطان همراه زندگی بیمار می‌شود و همچون گردابی، دارایی‌های روانی، اجتماعی و اقتصادی بیمار، خانواده و جامعه را با خود فرو می‌کشد و هزینه‌های مستقیم و غیر‌مستقیم بسیاری را بر دوش جامعه بار می‌کند. برآوردها نشان می‌دهد تنها برای درمان سرطان سالانه بیش از 100,000میلیارد تومان هزینه می‌شود. هزینه‌ای که با دستیابی به شیوه‌ها و فناوری‌های نوین، هم می‌توان از آن کاست و هم هزینه‌های روانی، اجتماعی و اقتصاد آن را سبک‌تر کرد. در این شماره بخش پایانی پرونده سرطان را می‌خوانید.

شماره مجله : پی دی اف 41
ارسال نظر
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :
عدد داخل کادر را وارد نمایید :
فایل word وجود ندارد         دريافت در قالب Pdf

بازگشت به ليست اخبار

فرم اشتراک ماهانه

آرشیو اخبار

انتقادها و پیشنهادها

همه حقوق این سامانه به ماهنامه صنعت درمان تعلق دارد. بهره برداری و انتشار مطالب با ذکر منبع مجاز است.
طراحی سایت و بهینه سازی توسط اروپل