اینجا محل تبلیغ شماست

خبر تکمیلی و اصلاحی اداره کل تجهیزات پزشکی

تاریخ ایجاد خبر : چهارشنبه 7 اسفند 1392
خبر تکمیلی و اصلاحی اداره کل تجهیزات پزشکی

فقط آنژیوکت‌های با لات نامبر 9045-B تقلبی هستند

اداره کل تجهیزات پزشکی در توضیح فراخوانی که چندی پیش برای آنژیوکت‌های MEDIKIT بر روی تارنمای این اداره کل گذاشته شده بود، اعلام کرد که تنها آنژیوکت‌های با لات نامبر lot no: 9045-B تقلبی و فاقد کیفیت هستند و بقیه محصولات این برند مشکلی ندارند.

بر اساس این فراخوان تنها آنژیوکت‌های با لات نامبر اعلام شده که مجوز و تأییدیه این اداره کل را ندارند و از مبادی غیرقانونی وارد کشور و توزیع شده‌اند باید جمع‌آوری شوند. این اداره کل تأکید کرده است تمامی محصولات آنژیوکت با برند مدیکیت که مجوز ورود و ترخیص دارند و قابل ردیابی از طریق پورتال اداره کل تجهیزات پزشکی هستند، از نظر کیفیت به تأیید اداره کل رسیده‌اند و نیاز به جمع‌آوری آن‌ها نیست.

خبر مربوط به فراخوان آنژیوکت‌های مدیکیت با لات نامبر مشخص در یک ماه‌ گذشته روی تارنمای اداره کل تجهیزات پزشکی گذاشته شده بود و ماهنامه صنعت درمان بر اساس وظیفه قانونی خود آن را منتشر کرد. به همین دلیل برای کسب جزییات بیشتر درباره این موضوع به سراغ محمد اسلامی‌پور، مدیر عامل شرکت مبنا طب پارس رفتیم. شرکت مبنا طب پارس نماینده آنژیوکت‌های برند مدیکیت در ایران است.

اسلامی‌پور در توضیح این خبر می‌گوید: «پس از شنیدن این خبر گروهی از کارشناسان این شرکت شروع به پیگیری این نامه کردند. بلافاصله با همکاری کارشناسان اداره کل تجهیزات پزشکی به این نتیجه رسیدیم که این جنس تقلبی بوده و توسط شرکت مبنا طب پارس وارد کشور نشده است. متقلبان به صورت کاملاً ناشیانه فقط نام کارخانه را بر روی کالاها درج کرده بودند در صورتی که مدیکیت کمپانی و کارخانه‌ای بزرگ در آسیاست که برند آنژیوکت آن با نام مدیفلن در ایران، اروپا و آمریکا عرضه می‌شود در ضمن تمامی کالاهای این شرکت با نام مبنا طب پارس وارد کشور می‌شود.»

فرصت‌طلب‌ها در بازار تجهیزات پزشکی

به اعتقاد مدیرعامل شرکت مبنا طب پارس این نخستین باری نیست که بحث کالاهای تقلبی در صنف تجهیزات پزشکی مطرح شده است: «اما در یکی دو سال اخیر با توجه به شرایط تحریم‌ها و کمبودهای بازار متأسفانه کالاهای تقلبی و قاچاق به مقدار بیشتری نسبت به قبل وارد بازار می‌شوند، فرصت‌طلب‌ها همیشه در بازار، حضور دارند.»

اسلامی‌پور می‌گوید: «در طول این سال‌ها شرکت‌های همکار ما هم چندین بار با این مشکل روبه‌رو شده‌اند و این‌بار دامان ما را گرفته است. درست است که اداره کل تجهیزات پزشکی متممی به خبر منتشر شده الصاق کرده است و کیفیت و سلامت کالاهای ما را مورد تأیید قرار داده، اما نمی‌دانید که ما متحمل چه ضرر و زیانی شدیم. ای کاش قبل از اینکه این نامه بر روی تارنمای اداره کل قرار می‌گرفت، درباره صحت و سقم کالا با ما هماهنگی می‌شد.»

او معتقد است در شرایطی که واردکنندگان برای واردات یک کالا باید از ده‌ها سد داخلی و خارجی عبور کنند و هزینه‌های سرسام‌آوری بپردازند، بهتر است مسؤولان بر کالاهای تقلبی نظارت بیشتری داشته باشند که ساده‌ترین راه تماس با شرکت واردکننده و اطیمنان از صحت کالاست: «هرکدام از این سدها چندین ساعت کار کارشناسی و گروهی می‌‌برد تا به سرانجام برسد. حال در نظر بگیرید بعد از این همه تلاش انتشار یک خبر چه دلسردی را برای من و همکارانم به همراه خواهد داشت. بحث تقلب و کپی‌برداری بزرگترین زیان به بازار کالاهای پزشکی ایران است و مستقیماً گریبان‌گیر بیمار می‌شود.»

اسلامی‌پور در توضیح کپی‌برداری از برندهای معتبر در ایران می‌گوید: «17سال پیش هنگامی که برای اولین بار آنژیوکتی با مارک مدیفلون وارد ایران شد هیچ برندی با تشابه اسمی در ایران نبود. بعد از چند سال که کیفیت این کالا بر سر زبان‌ها افتاد، آرام آرام ده‌ها نوع آنژیوکت با کیفیت پایین و تشابه اسمی وارد بازار شدند. مثلاً سیلاب اول اسم را حفظ می‌کردند و سیلاب دوم آن را تغییر می‌دادند یا بالعکس. همگی هم ادعا می‌کردند که کارخانه مدیکیت تولیدکننده این آنژیوکت‌هاست. امیدوارم در آینده نزدیک هیچ کالایی با تشابه اسمی اجازه ورود به کشور را دریافت نکند.»

این شرکت حق شکایت از شخص یا شرکت متقلب را محفوظ می‌داند.

شماره مجله : 33
ارسال نظر
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :
عدد داخل کادر را وارد نمایید :
فایل word وجود ندارد         فایل pdf وجود ندارد

بازگشت به ليست اخبار

فرم اشتراک ماهانه

آرشیو اخبار

انتقادها و پیشنهادها

همه حقوق این سامانه به ماهنامه صنعت درمان تعلق دارد. بهره برداری و انتشار مطالب با ذکر منبع مجاز است.
طراحی سایت و بهینه سازی توسط اروپل